Ózonos klímatisztítás

2020. március 17. | Az egészség nem szezonális!

Lehet, hogy az autója veszélyezteti az egészségét?!

 A Mobilsept HCG Ózon Higiéniau Robot gépek tervezése és teljesítménye célirányos a gépjárművek teljes belterének és klíma/fűtés ventilációs rendszerének gyors és hiánytalan fertőtlenítésére, szagtalanítására. Az autóbelterének fertőtlenítése hibásan főleg a nyári hónapokra őszpontosított. Pedig az őszi és téli hónapokban a fertőzési veszély ugyanúgy fennáll. ezért az egészségünk védelméhez a tél előtt vagy alatt elvégzett higiéniai kezelések egyformán fontosak.

Az időszakos belső tisztítás minden autózónak szükséges! Tudományosan bizonyított, hogy a levegő minősége általánosan, és a nagyvárosokban fokozottan gyengül, így ez további veszélyeket jelent egészségünkre. Különösen a hosszabb utazásokat megelőzően fontos a Mobilsept Autó Higiénia fertőtlenítő kezelést elvégezni. Ez a további és új forrása a jólétünk biztosításának.

A nemzetközi és hazai kutatók egyaránt kimutatták, hogy az autók belterében megtelepedő kórokozó vírusoknak és baktériumoknak 2 fő eredete van:

a.) A külső levegőből megtelepedő vírusok-baktériumok, melyek erős asztma és allergiarohamokat okozhatnak. Ezek elsősorban és nagy számban a levegő beáramló csatornában telepednek meg. A  beépített pollen szűrő ezekre nem nyújt teljes védelmet.

b.) Az autóban (rendszeres porszívózás javasolt) fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák-baktériumok, melyek különösen a gyerekeket alacsony immun szinttel rendelkező személyeket veszélyeztetnek gyulladásos eredetű betegségekkel.

Az esetleges kellemetlen beszívódott szagok megszüntetése (nem illatosítóval való elfedése!) sem mindig könnyű feladat, azonban a Mobilsept O3 HCG Higiéniai Robot használatával a nem kívánatos szagok teljességgel kivonásra kerülnek. A kezeléskor az ózon gáz formájában termelődik, a HCG ózón generátor kiépítésének és teljesítményének köszönhetően az ózon az utastér legeldugottabb részébe is behatol, és a 25 perces kezelést követően a hatásos fertőtlenítési és szagtalanítási folyamat eredményként még az allergiára hajlamosak is nyugodtan autózhatnak.