Pihe-puha fapad

2013. október 14. | Kéne! Nem kéne! Nem így kéne! Máshogy sem kéne! A rozsda rágja meg, ilyen jó autót is el lehet tolni igazából bele illő és való extrákkal. Sajnos úgy jó, hogy senkinek sem ajánlanám. Legalábbis így biztos nem.

Kéne! Nem kéne! Nem így kéne! Máshogy sem kéne! A rozsda rágja meg, ilyen jó autót is el lehet tolni igazából bele illő és való extrákkal. Sajnos úgy jó, hogy senkinek sem ajánlanám. Legalábbis így biztos nem.

Zénó bácsikám, aki Amerikába szakadt, és ott jól meg is szedte magát, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket okozott a májának. Szívós, kitartó munka volt, hisz' Las Vegasban nem maradt utána pohár nedvesen. Zénó bácsi józan pillanataiban precíz ember hírében állt, volt végrendelete. Belevett engem is, és volt oly figyelmes, hogy 11 478 100 forintot rám hagyjon. Mindössze annyi kikötése volt, hogy az összegből vegyek egy kombi BMW-t, lehetőleg olyat, ami csak minimálisan vesz részt bolygónk amortizálásában, hadd hagyjam OT-rendszámostul majd az én unokaöcsémre.

Az igazság az, hogy Zénó bácsikám nincs és nem is volt, ami jó, mert így legalább nem halhatott meg (bár nem is élt, de ezen most ne csússzunk el). Ez rossz hír, mert így most nincs 11 478 100 forintom. Azért viszont jó hír (lehetne), mert így legalább nem kell megpróbálnom elképzelni, milyen életvitelhez szükséges egy ilyen faramuci módon extrázott BMW. Félek, a jó hírt is bukom, mert el kell képzelnem. Nem lesz könnyű, de nem szaladnék még előre. Inkább bemelegítenék az autó külsejével.

Röviden? Gyönyörű! Álomszép! Ha jobban belegondolok, még nem készült ronda hármas. Maximum olyan, ami nem szép. Ez volt az E36. A többi egytől egyig szép, és a Legszebb Hármas vándorkupa néhány év regnálás után átkerült az E46-tól az F30-hoz. Megérdemelten. Még akkor is, ha sokan puffognak a gépháztető púpja miatt. Elméletileg gyalogosvédelmi okokból formázták ilyenre. Ez több egyéb szemponton kívül azért is hasznos, mert a pórult járt gyalogos kellően ép marad ahhoz, hogy a géptetőről feltartott hüvelykujjal csússzon le, mondván ’Szép az autó!’
Szerő neve
Forrás megnevezése

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó dokumentumok: