Flottakezelés

GÉPJÁRMŰ FLOTTA SZERVIZ

Személy- és kis teher gépjárműveket üzemeltető cégeknek kulcsfontosságú, hogy járműveik az áru-, illetve személyszállítási feladatokat maximálisan ellássák. Ez csak rendszeresen karbantartott járművekkel oldható meg, hiszen az elromlott jármű- többek között- hosszadalmas procedúrát jelent a jármű üzemeltetőjének (tréleres szállítás, alkatrészbeszerzés stb.). Szervizünk ebben kíván partnerei részére szerződéses keretek között komplett szolgáltatást nyújtani, mely az alábbi előnyöket biztosítja. 

- Szakképzett kollégáink a legújabb diagnosztikai műszerekkel állnak rendelkezésére.

- Az első alkalommal teljes körű állapot felmérés, nyilvántartásba vétel.

A járművekről nyilvántartást vezetünk, mely a törzsállományon kívül (típus, rendszám, alvázszám, motorszám, évjárat) a műszaki vizsga érvényességét, a szervizünk által elvégzett munkákat, és a kicserélt alkatrészeket is tartalmazza.

-A műszaki vizsga közelgő lejáratáról értesítjük ügyfeleinket és az előre megbeszélt időpontban meg is hosszabbítjuk azt. 

-Teljes körű alkatrész beszerzés. A szervizünk kiemelt partnere a UNIX Autó Kft. akik az autószerviz alkatrész beszállítását biztosítják és további kedvezményeket biztosítanak a flottakezelésbe vont autók szervizelése során felhasznált alkatrészek esetén.

- Az időszakos karbantartási munkákhoz a szükséges alkatrészeket előre megrendeljük, hogy a megbeszélt időpontra minden a rendelkezésre álljon, és a járművek a lehető legrövidebb időn belül újra munkavégzésre alkalmasak legyenek.

-Eseti meghibásodások esetén soron kívül fogadjuk a járművet, és a hiba feltárását követően néhány órán belül beszerezzük a szükséges alkatrészeket.

- Szükség esetén a tréleres szállítást is megoldjuk a lehető legrövidebb időn belül saját trélerrel.

Általános márkafüggetlen autószerviz szolgáltatásaink:

Teljes körű autószerviz, műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, gépjármű diagnosztika, autóvillamosság, futómű állítás, javítás, gumi szerelés, javítás beszerzés, karosszéria javítás, felmérés, fényezés, autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés.  

Biztosítós kárügyintézés.

A szerződés az ügyfél igényeinek felmérését követően alakítjuk ki, hogy maximálisan igazodjon az elvárásokhoz.