Cégtörténet

A Quality Dunaújváros Kft. teljeskörű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit, az autóvillamossági szereléstől a kárfelvételen át az eredet és műszaki vizsgáztatásig. Cégünk rendelkezik azzal a szakmai hozzáértéssel, és szerviz felszereltséggel, amit a vezető autógyárak (PORSCHE csoport, GM, NISSAN, TOYOTA stb. követel meg. Vállalatunk cégpolitikájának középpontjában a  minőség áll melyre a jelenlegi széles ügyfélkör a garancia.

A Quality Kft. két, 30 éves  szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosa egy olyan gépjárműszervizt vásárolt meg, mely 15 éve foglalkozik  gépjárművek javításával. 

Célunk, hogy márkafüggetlenül, a modern gépkocsik szervizeléséhez nyújtsunk alternatívát, a sokszor igen drága márkaszervizek mellett. Szakembereink jelentős tapasztalattal rendelkeznek  gépkocsik javításban, melynek szervizeléséhez annak különleges jellegzetességei miatt nem mindig bizonyulnak elegendőnek az általános autószerelési ismeretek. Mert a folyton változó iparág fejlődésével lépést kell tartsunk, dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek.


A nálunk leggyakrabban megforduló autótípusok leginkább keresett alkatrészeiből saját raktárkészlettel rendelkezünk. Napi kapcsolatban állunk Magyarország legjelentősebb autóalkatrész beszállítójával, az elektronikus alkatrész katalógusnak köszönhetően akár gyári akár után gyártott  alkatrészek gyors  beszerzése nem jelent akadályt. Szolgáltatásaink listájából győződjön meg ön is arról, hogy teljes körű autószerelési szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakon. Külön szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben egyéni keretszerződést köt cégünkkel, mint VIP tag, a szervizben való jelentkezéstől számított 30-50 percen belül gépkocsijának javítását megkezdjük. Valamint, flottájának összes gépjárművét nyilvántartásba vesszük, előre lehetővé tesszük, hogy a cég vezetője (pénzügyi vezetője) akár visszamenőlegesen is a javított gépjárművek ellenőrzését elvégezhesse. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését,keressen fel minket személyesen.